You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Saltar al contingut Anar a pàgina sitemap Anar a pàgina d'accessibilitat

La Bodegueta De Sant Andreu

Cuina modesta, però honesta

Et donem la benvinguda a La Bodegueta de Sant Andreu, el punt de trobada on gaudiràs de les  tapes i platets de sempre 100% casolans elaborats per nosaltres amb producte de proximitat (la majoria de les matèries primeres venen de comerços veïns-amics de Sant Andreu de Palomar).

Entre les nostres especialitats, podríem ressaltar les nostres croquetes amb més de 15 varietats diferents que s'estan convertint ja en un referent a la ciutat comtal o les truites de la Charo “la jefa” per llepar-se els dits. I què dir de les nostres bombes? Fem de forma 100% casolana l’autèntica bomba de Sant Andreu. Sense oblidar-nos del pollastre Pepe, les amanides, les nostres postres i els plats de cullera com els “callos”, les mandonguilles… 

A la nostra carta no trobaràs aliments de cinquena gamma!!! Tot ho fem nosaltres amb passió i dedicació, amb producte de proximitat i qualitat. 

Tal com diu la nostra màxima, “cuina modesta, però honesta” treballem amb tota humilitat. No volem ser el que no som. Fem les coses amb passió i no volem enganyar a ningú! 

Som petits, modestos i humils. Sempre estem pendents que surti tot com espera el nostre client.

Així que et convidem a gaudir d'una experiència culinària única, on cada detall compte. Un ambient acollidor i un tracte proper i professional que et faran sentir com a casa. 

Vine a veure'ns i deixa't emportar pels sentits, on la cuina modesta, però honesta és la protagonista.

 

Fotos Del Restaurant

Plats Destacats

Primer ejemplo plato destacado

18

Segundo ejemplo plato destacado

25

Tercer ejemplo plato destacado

17

Cuarto ejemplo plato destacado

21

Quinto ejemplo plato destacado

10

Sexto ejemplo plato destacado

22