Reserva taula trucant al 656 376 842

Nosaltres

Propietaris que viuen a Sant Andreu, enamorats del poble, del seu tarannà, de la seva vida associativa i de la seva gent, que varen decidir començar un nou projecte professional, totalment disruptiu amb el passat. Projecte que agafen amb tota la il·lusió, estimació, cura, modèstia i amb ganes de créixer, juntament amb el negoci. Ens presentem:

Charo: la “jefa” de dintre de la barra. Tot cor i força. Tota la seva vida treballant a la fabrica de casa molt important de moda, i que acompanya a la seva parella, amb el nou projecte vital. La reina de la truita i dels callos que es mengen al local

Ana: Ella és Mexicana . La podràs trobar a la cuina, fent les bombes, salses i ajudant amb l’elaboració de les croquetes. També és l’encarregada dels nostres postres casolans.

Graciela: Ella és Argentina 🇦🇷, tot i que fa molts anys que és aquí. La podràs trobar a la cuina, fent dues de les especialitats de la casa: les bombes i les croquetes! 👩🏻‍🍳

Pepe: economista reconvertit a restaurador “cuinetes”. Experiència amb el camp del màrqueting  i de les vendes, a grans multinacionals, però que sempre havia tingut aquesta idea de negoci per posar al poble.

Vine a veure'ns!

La Bodegueta de Sant Andreu tots el drets reservats © 2021

× Reservar taula