You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Saltar al contingut Anar a pàgina sitemap Anar a pàgina d'accessibilitat

La Bodegueta De Sant Andreu

Cuina modesta, però honesta

Et donem la benvinguda a La Bodegueta de Sant Andreu, el punt de trobada on gaudiràs de les  tapes i platets de sempre 100% casolans elaborats per nosaltres amb producte de proximitat (la majoria de les matèries primeres venen de comerços veïns-amics de Sant Andreu de Palomar).

Entre les nostres especialitats, podríem ressaltar les nostres croquetes amb més de 15 varietats diferents que s'estan convertint ja en un referent a la ciutat comtal o les truites de la Charo “la jefa” per llepar-se els dits. I què dir de les nostres bombes? Fem de forma 100% casolana l’autèntica bomba de Sant Andreu. Sense oblidar-nos del pollastre Pepe, les amanides, les nostres postres i els plats de cullera com els “callos”, les mandonguilles… 

A la nostra carta no trobaràs aliments de cinquena gamma!!! Tot ho fem nosaltres amb passió i dedicació, amb producte de proximitat i qualitat. 

Tal com diu la nostra màxima, “cuina modesta, però honesta” treballem amb tota humilitat. No volem ser el que no som. Fem les coses amb passió i no volem enganyar a ningú! 

Som petits, modestos i humils. Sempre estem pendents que surti tot com espera el nostre client.

Així que et convidem a gaudir d'una experiència culinària única, on cada detall compte. Un ambient acollidor i un tracte proper i professional que et faran sentir com a casa. 

Vine a veure'ns i deixa't emportar pels sentits, on la cuina modesta, però honesta és la protagonista.

 

Fotos Del Restaurant

Plats Destacats

Croquetes casolanes de Pepe de

10.4 €

Tripartit de truita

14.9 €

Braves amb Rock&Roll

5.5 €

Burrata i Pesto Vermell

8.2 €

Amanida No Rusa

5.9 €

Patates braves

5.5 €

truita

14.9 €

Croquetes Vegetarianes

2 €